Vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Molnár Ibolya, Kiskunhalas – Egészésges izomműködés

„Miután izomlázról panaszkodtam a jóga oktatómnak, azt tanácsolta, hogy keverjem ki a saját, természetes energiaitalomat. A recept nagyon egyszerű: 1 vagy 2 evőkanál juharszirup és víz. Az oktatóm elmondta, hogy az édes szirup nem csak szénhidrát löketet ad a szervezetnek, de ami még fontosabb, segíti az izmok regenerálódását. A tiszta juharszirup kitűnő mangán forrás, ami segít helyreállítani az izom- és sejtkárosodást, megőrzi a csontok erősségét és egyensúlyba hozza a vércukorszintet. Mivel alapvetően nem egy edzés utáni csemege, elsőre kissé bizonytalan is voltam a hatásai kapcsán, aztán kiderült, hogy jóga után kitűnő ital!”

Ábrahám Anikó, Jászberény – Fűszeres-limonádé kúra

„Holnap fogom elkezdeni ezt a diétát, fiatal nő vagyok, csak 56 kg a súlyom, mivel alacsony vagyok. Szeretnék 50 kg-ra lefogyni. Beszereztem ma minden hozzávalót és be fogok számolni arról, hogy mi történik, szóval másokat is motiválhatok… A barátnőm már a diéta 7. napjánál tart és több mint 5 kg-ot fogyott. Alig várom, hogy elkezdjem és lássam az eredményeket. Beszámolok, ha nálam is működik!”

Tóthné Hajnalka, Budapest III. – Édesítőszer

“Szeretem a juharszirupot, ez a legjobb édesítő. Házi készítésű fagylalthoz és sütéshez is használom. Alacsony viszkozitású, ezért tökéletesen el lehet keverni nedves hozzávalókkal. Ez bio és nagyon jó minőségű!”

Somogyi Ibolya, Veszprém – Juharszirup méz helyett

“Szeretem a juharszirupot, jobban, mint a mézet, mivel olvastam, hogy ez nem emeli fel annyira a vércukorszintet”

Bakó Ferenc, Üröm – Fűszeres limonádé kúra

“Hello, online rendeltem tegnap és ma reggel érkezett meg, hétfő reggel fogom elkezdeni és remélem, hogy 5 napon át, péntekig bírni fogom, de ha még tovább tudnám csinálni, az nagyszerű lenne. Nagyon izgatott vagyok, ugyanakkor kicsit félek is!!!! A tájékoztatóban leírták, hogyan kell használni, csak citromlé, szirup és cayenne bors meg 2 liter víz naponta!!!! jól hangzik.” Én még nem próbáltam egyébként, de készülök rá.

Borsó Katalin, Dunaújváros – Fogyókúra, anyagcsere

„A sógornőm hallott a juharszirupos diétáról, és tavaly nyáron végig is csinált egy hét napos böjtöt. Azt mondta, hogy nem volt sem fejfájása, sem gyomorégése, sem pedig egyéb mellékhatása. A böjt után életmódot váltott, másképpen étkezett és többet kezdett mozogni. Annyira jól megmozdult az anyagcseréje, hogy mostanra kb. 25 kg-tól szabadult meg; 1 év alatt úgy, hogy azóta sem vizen és salátán él, jóformán megeszik mindnt amit előtte csak más mértékkel. A juharszirup segített végigcsinálni a böjtöt, fenntartani a vitminokat a szervezetében.A méregtelenítés és tisztulást követően egészséges lett az anyagcseréje. Azóta engem is nyaggat, hogy próbáljam ki, mivel szeretnék pár kilótól megszabadulni. ”

Sári Marcell, Agárd – Diéta

„Első alkalommal használom a juharszirupot diétához. Nagyon meg vagyok vele elégedve. A szirup, a bors és a limonádé együttes íze is meglepően finom. Egy hét alatt megszabadultam 4 kilótól. Egy év alatt 20-at szeretnék leadni. Azt hiszem sikerülni fog!”

Kiss Albert, Budapest XIV. – Sportital

„Elkészítettem saját magamnak a juahrszirupos-áfonyás sportitalt. Elsőre is nagyon jónak találtam, mind az ízét, mind pedig a hatásait. Valóban energizáló és ezt tapasztaltam is. Szeretek hosszú távokat futni, olykor 30-40 km-t is bevállalok. Elvittem egy ilyen távra magammal az italt, és semmilyen izomfáradtságot nem érztem magamon. Azt kell hogy mondjam, jól esett még az ilyen futás is! Azt hiszem, egy hosszú munkanapra készítek magamnak juharos-áfonyás levet.”

Kulcsár Adrienn, Sárospatak – Sportital

„24 éves vagyok és atlétizálok. Az egyik edzőm tanácsolta, hogy hallott a juharszirupos sportital jótékony hatásairól. Azt tanácsolta ki kellene próbálnom, mivel a nyári felkészülést elégg fásultan és fáradékonyan kezdtem. Kicsit utána néztem az italnak. Könnyedén elkészíthető otthon, én már érdekes módon az első nap után érztem, hogy az izmaim frissebbek. Nem tudom, hogy ez másoknál is így van e, mindenesetre kíváncsian várom, hogy úgy 1 hét múlva milyen eredményt érek el akkor, hogyha rendszeresen fogyasztom edzések előtt és után az energizáló italt.”

Horváth Beáta, Hatvan – Sütéshez

„Nem voltam benne biztos, hogy a marhahús szeletek sütéséhez jó döntés-e juharszirupot adni. Mivel szeretek kísérletezni a konyhában ezért kiprbóbáltam. Bár nagyon tartottam tőle, végül valami isteni finom lett az így kisütött hússzelet!”

Budai Fruzsina, Budapest IX. – Sportital

„Remek ötletnek tartom a juharszirupos sportitalt. Elkészítettem az áfonyást, már az is nagyon ízlett, de aztán elkezdtem kísérletezni. Citrom levet öntöttem a juharsziruphoz, csak úgy kíváncsiságból. Ízlett. Már többször is készítettem magamnak az edzésekre. Nekem bejött!”

Pataki Eszter, Budafok – Sütéshez,főzéshez

„Egyszserűen imádom juharsziruppal ízesíteni cukor helyett a kávémat, és nagyon finomnak tartom a palacsintára öntve is. Sokkal jobb és finomabb mintha mondjuk porcukrot szórnék a tetejére. Állítólag még egészségesebb is mint a fehér cukor. Finomabb is, egészségesebb is, ennél jobb már nem is lehet! Azt hiszem, egyre több mindenre fogom használni a konyhámban.”